Gå til hovedinnhold Gå til søk

Om Rana FK

Rana Fotballklubb

Rana fotballklubb ble stiftet den 4. desember 2017, etter en sammenslåing mellom IL Stålkameratene og Mo IL. Fra 2018 ble barne- og ungdomsavdelingen i klubben etablert og toppfotballsatsingen på herresiden startet opp i 2019 i 4. divisjon. Klubben har i dag 459 aktive medlemmer, er godkjent som kvalitetsklubb. Klubben har høye ambisjoner og jobber aktivt for utvikling på flere områder.

#Fremoverilag

Jimmy Fjelldalselv

Daglig leder

Ørjan Valla

Hovedtrener A-lag

Bjørn Audun Risøy

Styreleder

Pål Furnes

Styremedlem

Sagbakken Stadion, hjemmestadionen til Rana Fotballklubb. Nordlys og gressmatte,

Sagbakken stadion – vår hjemmebane.

Sagbakken stadion rommer 1.200 ivrige supportere. Anlegget eies og driftes av Rana Kommune, som er en viktig støttespiller for klubben. Anlegget ble ferdigstilt i august 2009.

Daglig leder: Jimmy Fjelldalselv

Jimmy er daglig leder og sportssjef i klubben. Han har det overordnede ansvaret for det som skjer i klubben og holder i mange av spakene i den daglige driften. Han er et bindeledd mellom klubben og styret, markedsgruppa, de frivillige, omkringliggende klubber og alle samarbeidspartnere.

Kontakt: jimmy@ranafk.no

 

Hovedtrener A-lag og Trenerutvikler: Ørjan Valla

Ørjan er hovedtrener for A-laget og trenerutvikler med ansvar for trenerkurs i klubben, og trenerforum på tvers i byen. Ørjan har ansvaret for fotballfritidsordningen i klubben (FFO), og er ansvarlig for FIKS (system opp mot NFF).

Fotballfaglig kompetanse: UEFA A lisens som trener.

Kontakt: orjan@ranafk.no

Utviklingsansvarlig og hovedtrener Rekrutt: Kenneth Wold

Kenneth er hovedtrener for rekruttlaget vårt, og er utviklingsansvarlig for klubben. Kenneth har hovedansvar for alle ekstratiltak i klubbens regi, Fotball før frokost, RFK Akademiet, Løkkesøndag og fotballskoler. Han er også ansvarlig for dialog mellom trenere i ungdomsfotballen når det kommer til spillerutvikling, hospitering og differensiering.

Fotballfaglig kompetanse: UEFA A lisens som spillerutvikler og UEFA A lisens som trener.

Kontakt: kenneth@ranafk.no

Keepertrener

Keepertrener og medtrener A-lag: Oskar Wardzala

Oskar er assistent for A-laget, keepertrener og keeperutvikler. Han er ansvarlig for alt av keepertiltak i regi av Rana FK, og er kontaktpunkt for all aktivitet knyttet til tiltak og keeperkompetanse.

Fotballfaglig kompetanse: UEFA B lisens som trenerog UEFA B lisens som keepertrener.

Følg: keeperutvikling på Instagram

Kontakt: oskar@ranafk.no

Rataskankan samlet på tribunen under bortekampen mot Steinkjer, den 3. september 2022. Foto: Kristian Rødvand / Rana No

Rataskankan supporterklubb

Rataskankan er en flott gruppe for alle som elsker fotball og vil støtte opp om vårt lokale fotballag. Vi stiller og lager liv til hver hjemmekamp, og arrangerer årlige turer til bortekamper.

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.