Ny organisering i Rana FK

Postet av Rana Fotballklubb den 30. Des 2021

Vi har de siste månedene jobbet med omorganisering av Rana FK for å styrke klubben organisatorisk og sportslig.
 
 Klubben har utviklet seg mye, og det er flere og større oppgaver som nå må følges opp og løses. Vi er meget glade for at vi gjennom fleksibilitet internt og påfyll av motiverte, engasjerte og dyktige folk nå har satt oss i en situasjon hvor vi er klare for å ta nye steg som klubb.
 

Omorganiseringen som styret i samarbeid med administrasjonen har landet på er en løsning som vi er veldig fornøyde med, og vil fra den 1. februar se slik ut:

 

Daglig leder og Sportssjef: Jimmy Fjelldalselv.

Hovedtrener a-lag og trenerutvikler: Ørjan Valla

Utviklingsansvarlig og medtrener, med fokus på klubb og spillerutvikling: Olav Øverli.
 

 

Fra 31. januar vil Rune Devig Andreassen etter eget ønske fratre stillingen som daglig leder, og jobbe 100% i Haaland systemet. Rune har gjort en formidabel jobb og fått utrettet utrolig mye på kort tid. Styret ønsker å takke Rune for innsatsen og utviklingen han har bidratt med gjennom de 1,5 årene. Rune skulle i utgangspunktet bidra i på 50 % i ett halvt år, det har blitt til 1,5 år. Rune har i mellomtiden endret jobb fra Meyergården til Haaland, noe som har gjort arbeidsbelastningen stor og kombinasjonen vanskelig. Rune har gitt styret beskjed i god tid, og har gitt oss tid til å finne dyktige erstattere. 

 

 

Ørjan Valla er ansatt som hovedtrener på a-laget og trenerutvikler i klubben. Ørjan har erfaring fra toppfotballmiljø i Skeid og Strømsgodset, og er UEFA A lisensiert trener. Ørjan skal bidra med å løfte kompetansen hos trenere internt og eksternt i tillegg til å lede vårt a-lag. Ørjan tiltrer sin stilling 1. januar.

 

Olav Øverli er ett nytt navn for de fleste av dere. Olav er utdannet spillerutvikler og har UEFA B-lisens som trener. Han skal jobbe som trener på a-laget sammen med Ørjan Valla i tillegg til at han skal være utviklingsansvarlig i klubben. Hans hovedfokus foruten a-laget er å lede jobben med spiller og klubbutvikling. Olav jobber i dag i Bodø Glimt akademiet der han er spillerutvikler/trener og ansvarlig for spillere og trenere i alderssegmentet 13-15år. Olav tiltrer sin stilling 1 februar. 

 

Jimmy Fjelldalselv vil overta det administrative og sportslige ansvaret, mens Ørjan og Olav i tillegg til sin jobb rundt a-laget vil jobbe med utvikling innenfor fagfelt hvor de er helt i toppsjiktet regionalt og nasjonalt. 

 

Vi gleder oss til tiden som kommer og gleder oss til å ta fatt på jobben med å utvikle klubben i tråd med vår visjon fremover i lag.

 

Vi mener at denne omorganiseringen tar oss ett steg nærmere å sette misjonen vår til
livs - å gi kraft og liv til drømman. 

 

 

 

Vennlig hilsen 

Administrasjonen og styret i Rana FKKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.