Klubben i mitt hjerte

Postet av Rana Fotballklubb den 4. Nov 2020

Rana Fotballklubbs supre supporterklubb, Rataskankan, har opprettet en Spleis som uavkortet går til Rana Fotballklubbs Barn og ungdom. Trykk på bildet over for å komme direkte til Spleisen.

Dette er et ledd i den landsomfattende kampanjen "Klubben i mitt hjerte" som går fra 14.-27.november.

Nytt trenerteam

Postet av Rana Fotballklubb den 19. Okt 2020

Pressemelding RFK 19.oktober 2020
Rana fotballklubb har gleden av å meddele at ny hovedtrener nå er på plass.
Thor André Olsen signerte i ettermiddag og med seg som makker får han Rainer Bergersen.
En velkjent duo som tidligere har trent Mo IL sammen, mens Thor Andre også har vært trener for IL Stålkameratene. 
Vi kjenner godt til deres mange kvalifikasjoner og ser frem til å få dem med på laget. Med deres erfaring tror vi hele klubben vil høste godt av dette.
Det har vært dialog mellom partene helt siden i sommer. I kraft av at sesongen 2020 ble avlyst, har vi valgt å bruke god tid på ansettelsesprosessen.
Neste steg for RFK blir å bestemme hvem som skal trene rekruttene neste sesong.GRATULERER ADAM HÅKONSEN MED UTTAK TIL TALENTLEIR

Postet av Rana Fotballklubb den 22. Jun 2020

Vi gratulerer RFKs egen Adam Håkonsen med uttaket til talentleir i Porsgrunn for gutter 14 år!
AVSKJEDSGAVE FRA RATASKANKAN

Postet av Rana Fotballklubb den 12. Jun 2020

Overraskende og rørende besøk da Rataskankan (her ved Andre, Nicholas og Ken Tore) kom med avskjedsgave til Daglig leder! Edle dråper ble overgitt som takk for godt samarbeid! Selv takk, karer, dere er fantastiske!
SANDER KLAUSEN ARBEIDSUKE I UKE 23

Postet av Rana Fotballklubb den 3. Jun 2020

Jeg heter Sander Klausen, er 14 år. Og skal ha jobbuke hær i uke 23.  Jeg syntes det er artig å spille fotball, og se på. Favoritt laget mitt er Manchester United. Jeg tenkte dette kunne vært en interessant plass å jobbe under jobbuka.
HENRIK HOGNESTAD ARBEIDSUKE I UKE 23

Postet av Rana Fotballklubb den 3. Jun 2020

Jeg heter Henrik Hognestad, er 14 år og skal ha jobbuke i Rana FK uke 23. Vanligvis spiller jeg i Bossmo & Ytteren for G15. Jeg har vært på Polarsirkelakadamiet og favorittklubben min er Manchester United. Jeg gleder meg til resten av uken.
ENGLANDSPROFF LISA-MARIE PÅ RANA FK-TRENING

Postet av Rana Fotballklubb den 20. Mai 2020

I nydelig vårvær kom Lisa-Marie Karlseng Utland for å delta på trening med a-laget til Rana FK. Hun imponerte både med fysikk og teknikk. Et flott bidrag til treningen, vi ønsker henne lykke til videre i karrièren på klubblag og landslag!
50.000 KR. FRA AMEDIA TIL FFO!!!

Postet av Rana Fotballklubb den 8. Mai 2020

Rana FK fått tildelt 50.000 kr. som skal gå til å drive integreringsarbeid av minoritetspråkelige gjennom vår FFO-ordning. Det er Amedia som deler ut disse pengene. En ordentlig gladsak! Rana FK ønsker å være integreringsklubben i Rana, og disse midlene kan gjøre at vi kan leie inn tolk/minoritetsspråkslærere til vår leksehjelp. Målet er å sette i gang med dette fra september 2020. 
RANA FK-BRØDET SELGES PÅ COOP FRA 21.APRIL!

Postet av Rana Fotballklubb den 20. Apr 2020

"Rana FK-brødet er 80% grovt og er nøkkelhullmerket. Nøkkelhullmerket betyr at brødet oppfyller visse helsekrav i forhold til fettinnhold, saltinnhold, sukker og kostfiber. Rana FK-brødet er skåret, noe vi vet mange husholdninger med barn setter pris på", sier salgssjef hos Bakeriet AS, Bjørn-Tore Hansen.
VI KOMMER TILBAKE!

Postet av Rana Fotballklubb den 17. Apr 2020

Søndag skulle Rana FKs A-lag spilt sin første hjemmekamp mot Nordstrand, men pandemien satte en stopper for dette. Vi har aldri opplevd noe liknende i fredtid, koronatiden har nok forandret Norge for alltid. Nå er det viktig at alle Rana FKs spillere, trenere og supportere hjelper til med dugnaden om å ikke spre smitte! VI skal stå han av, VI skal komme sterkere tilbake, VI er Rana FK!
KJEMPESTØTTE TIL TOPPFOTBALLSATSNING

Postet av Rana Fotballklubb den 19. Mar 2020

Rana FK retter en STOR takk til Bjørn Audun Risøy, Trond Harry Hansen og Roger Håkonsen som uselvisk har stått på for klubben vår! Etter utrettelig innsats har de kommet opp med et millionbeløp, fordelt over tre år. Pengene skal gå uavkortet til Rana FKs toppfotballsatsning. Tusen takk! (foto: Roger Marthinsen Rana NO)
HYGGELIGE FREDAGSBESØK

Postet av Rana Fotballklubb den 28. Feb 2020

Hver fredag får vi besøk av Rataskankans Nicholas Angus Jensen og hans kamerat Marius. Da blir det kaffe og brus og fest hver gang! God stemning og mye fotballprat og latter hver gang. Neste fredag er det vinterferie, så da kan de dessverre ikke komme. Vi får smøre oss med tålmodighet. Om to uker er dream-team tilbake!