HVORDAN KAN KLUBBEN BIDRA TIL Å UTVIKLE BYDELEN DU BOR I?

Postet av Rana Fotballklubb den 8. Nov 2019

En stor takk til Kolstad Fotball, og daglig leder Jan Morten Bjerkan, for gjestfrihet og mye kompetanseutveksling. Jeg ble mektig imponert av hvordan Kolstad Fotball drev inkluderingsarbeid i bydelene Saupstad/Kolstad. En viktig jobb, og jeg fikk i tillegg med meg kunnskap som vi kan bygge videre på her i Rana! Takk for besøket, håper dere gjør alvor av planene om å komme opp og spille treningskamper mot oss i vinter!
ALLAN BERG HAR SIGNERT FOR KLUBBEN

Postet av Rana Fotballklubb den 8. Nov 2019

Det er en stor glede å presentere Allan Berg som trener i Rana FK for de eldste jentene. Med nybakt UEFA-B-sertifikat i lomma, besitter han den kunnskapen og kvaliteten som vi ønsker å bli assosiert med i Rana FK.
TAKK FOR TUREN(E)

Postet av Rana Fotballklubb den 22. Okt 2019

En stor takk til Helgeland Turbuss og Jan Kristiansen som har kjørt Rana FK 1 og 2 rundt omkring til våre bortekamper! Bunnsolid innsats!
OPPRYKK TIL 3. OG 4.DIVISJON!!!

Postet av Rana Fotballklubb den 22. Okt 2019

Vi gratulerer trenere, spillere og andre hjelpere rundt laget for to opprykk til Rana FK. Rana FK (1) rykket opp fra 4.divisjon til 3.divisjon på første forsøk, mens Rana FK 2 tok steget opp fra 5.divisjon til 4. divisjon. Dette viser at det jobbes godt sportslig i klubben! 
LEDIGE PLASSER PÅ FFO

Postet av Rana Fotballklubb den 3. Okt 2019

Hver onsdag fylles RFK-huset med flotte unger fra hele Rana. Da er det mat og leksehjelp innendørs, før vi trekker til Sagbakken Stadion og en finfin fotballøkt. Sturle Valla og Lauritz Smørvik står for mat, pedagogisk hjelp og fotballfaglig tyngde for Rana FKs FFO. Det er ledige plasser! Buss henter ved skole etter skoletid på onsdager, så dette er et tilbud for alle i Mo i Rana! Ta kontakt med sigurd@ranafk.no eller lauritz.smorvik@hotmail.com for spørsmål!
TIPP RESULTATET MELLOM RANA FK OG FAUSKE/SPRINT OG VINN GAVEKORT PÅ STRØM!!!

Postet av Rana Fotballklubb den 18. Sep 2019

Gjett hva stillingen blir mellom Rana FK og Fauske/Sprint og vinn gavekort på strøm fra Helgeland Kraft på 1000 kr.-!!!! Tipp frem til kampstart på torsdag 19.09 kl. 19.30. Vinneren blir annonsert på fredag 20.09! Kom med ditt tips i kommentarfeltet under Helgeland Kraft-logoen på vår facebookside!
HAPPY PRIDE, MO I RANA

Postet av Rana Fotballklubb den 6. Sep 2019

Vi ønsker til lykke med pride-paraden i Mo sentrum på lørdag. Vi er glade for at noen av våre fotballspillere deltar. Love is love!
FØRSTE TRENING FOR 6-ÅRINGENE

Postet av Rana Fotballklubb den 4. Sep 2019

På et regntungt Sagbakken naturgress ble første trening for 6-åringene (født 2013) avholdt. Flotte trenere og ivrige foreldre satte en ekstra spiss på treningsøkta. Velkommen til fremtidens Rana FK-spillere!
TO RANA FK-SPILLERE PÅ VINNERLAGET I BARENTS SUMMER GAMES 2019

Postet av Rana Fotballklubb den 4. Sep 2019

Rana FKs egne Aron Gullfjell og Anton Pettersen Nordeng var på det norske vinnerlaget i Barents Summer Games 2019 i Murmansk. Begge er født 2003, men har på kort tid etablert seg både på rekruttlaget til RFK og med innhopp på a-laget. Gratulerer!
HVEM FORTJENER SUPPORTERPAKKE MED ÅRSKORT?

Postet av Rana Fotballklubb den 3. Sep 2019

Strømmetallet på Rataskankans "Elleve mann, ett hjerte" er nå oppe i hele 5685! Når vi når 6000 deler vi ut en supporterpakke med årskort (årskort, caps, bøff, sitteunderlag, krus og skjerf). Hvem ønsker du skal vinne denne supporterpakka? Gå inn på vår facebookside og bli med i konkurransen! 
VERKETFESTIVALEN

Postet av Rana Fotballklubb den 23. Aug 2019

Vi gleder oss til Verket-festivalen i helga! Kom også på Under-Verket og hør Rataskankans "Elleve mann, ett hjerte" live på lørdag kl. 12.00 med Kirkebakken Familiekor og dansere fra Rana FK/Kraft!
GRATIS BUSS TIL BORTEKAMPEN MOT SANDNESSJØEN

Postet av Rana Fotballklubb den 13. Aug 2019

Gratis buss til Rana FKs bortekamp mot Sandnessjøen onsdag 14.08 kl. 19.00. Avreise fra Rema 1000 Ranenget kl. 17.00. Haaland har sponset turen og det er fortsatt ledige plasser! Meld fra til Nicholas Angus Jensen, eller meld deg inn i Rataskankans facebookside for info og påmelding!!!
FOLKETOGET 17.MAI

Postet av Rana Fotballklubb den 14. Mai 2019

Vel møtt i folketoget 17. mai. Vi møter i Ranahallen kl. 15.30-15.45. Avgang er kl. 16.00. De som ønsker å kjøpe skjerf for anledningen (Vipps/cash) kan komme innom RFK-huset i vanlig kontortid i dagene frem til 17. mai, eller komme innom kl. 18.00-19.00 på onsdag 15.05. Hurra, vi gleder oss til et rødt, hvitt og BLÅTT folketog! Heia, RFK!
DAVID MAY PÅ BESØK TIL RANA FK

Postet av Rana Fotballklubb den 6. Mai 2019

Det var trivelig og lærerikt med besøk av den tidligere Blackburn og Manchester United-spilleren David May. Han kom til klubbhuset for en prat og vi fikk overrakt Rana FK-drakt til han. Så dro han til Sagbakken Stadion for å trene sammen med RFK g-06. En flott dag for fotballen!
SESONGKORT 2019

Postet av Rana Fotballklubb den 23. Apr 2019

Det blir salg av sesongkort på COOP OBS (Svortdalen) onsdag 24.04. kl. 18.00 - 20.00. Prisen på kortet (som gjelder på alle Rana FKs hjemmekamper) er utrolige 500 kroner. Løp og kjøp!
RANDULF ALTEREN CUP 6. APRIL

Postet av Rana Fotballklubb den 3. Apr 2019

Disse hjelper oss med å gjennomføre cupen. Takk for hjelpen!
RANDULF ALTEREN CUP 6.APRIL

Postet av Rana Fotballklubb den 3. Apr 2019

Dette er sponsorene som hjelper oss med å gjennomføre Randulf Alteren Cup på lørdag 6. april. Vi gleder oss til fest for store og små!
ØNSKER DU Å BLI GRASROTGIVER TIL RANA FK?

Postet av Rana Fotballklubb den 28. Mar 2019

"Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk  Tipping å gi 7% av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening" (Norsk Tipping).
Du kan støtte oss ved å
1. Gå til ranafk.no
2. Bla ned til "grasrotandelen"
3. Klikk på "Støtt oss"
Eller send SMS til 60000 med vårt organisasjonsnummer som er: 920060005
DUGNAD FØR FØRSTE HJEMMEKAMP

Postet av Rana Fotballklubb den 25. Mar 2019

I øsende regnvær møtte denne ivrige dugnadsgjengen opp (med Nils Sagrab i spissen) fredag før kamp. De jobbet med å få nye skilt opp på Sagbakken Stadion. Takk for fantastisk innsats!
TAKK TIL ALLE SOM HJALP OSS MED Å LAGE FOTBALLFEST!

Postet av Rana Fotballklubb den 25. Mar 2019

En stor takk til alle frivillige som hjalp oss med å gjennomføre kampen, stor takk til støtteapparat, trener og spillere og en stor takk til alle som kom og så på første Rana FK-kamp!
JUNIOR-LAGET ER KVALIFISERT TIL NM!

Postet av Rana Fotballklubb den 18. Mar 2019

2-0 over Grand Bodø, 2-0 over Mosjøen, 5-0 over Meløy og 5-0 over Brønnøysund! Nå blir det NM!!! Gratulerer til Erich Panlap Rostand og Kjell Magne Bang og til alle gutta! Fantastisk artig! For en enorm innsats!
KOSELIG KVELD FOR SAMARBEIDSLAGET RFK/SUL

Postet av Rana Fotballklubb den 14. Mar 2019

Samarbeidslaget Rana FK og Selfors jenter (født 2004, men spiller i 2003-serien), møtes over en trivelig lasagnemiddag på RFK-huset
FEM RFK-SPILLERE TIL KRETSLAGSTURNERING!!!

Postet av Rana Fotballklubb den 27. Feb 2019

Intet mindre enn fem Rana FK-spillere er plukket ut for å spille kretslagsturnering i Bardufoss til helgen. Fantastisk! Vi gratulerer Abdi, Iftikar, Martin, Storm og Anton!
Kjenner du noen som trenger data-hjelp?

Postet av Rana Fotballklubb den 26. Feb 2019

Trenger du, eller kjenner du noen foreldre/foresatte som trenger datahjelp? Det kan være hjelp til min-idrett eller hvordan ordne fasttrekk til støtte til RFK-huset? Einar Walter Elverum er mannen som kan hjelpe! Ta kontakt med daglig leder (tlf: 93615602, mail: sigurd@ranafk.no) og han vil formidle kontakt. Hjelpen er gratis så lenge det dreier som om tjenester som støtter Rana FK. 
Blir det gåtur til Melbu?

Postet av Rana Fotballklubb den 12. Feb 2019

Trener Tore Arne Jakobsen er godt i gang med trening og slanking. Klarer han ikke å gå ned 15 kg før sesongslutt, venter en gåtur fra Mo i Rana til Melbu på A-treneren. "Jeg trener godt og spiser sunt, så jeg håper at tiden etter sesongslutt kan brukes til Rana FK og ikke på gåtur", sier en optimistisk Tore.
Jevgenijs Sazonovs har nå også signert som keepertrener

Postet av Rana Fotballklubb den 12. Feb 2019

Jevgenijs Sazonovs har nå også signert som keepertrener. I midten av januar meldte vi at "Jev" kom til Rana FK som spiller, nå har vi også den gledelige nyheten om at han også har signert som keepertrener for klubben. Dette blir et løft både for Rana-fotballen og Rana FK! Velkommen ombord, Jev!
Arbeidsuke Uke 6

Postet av Rana Fotballklubb den 4. Feb 2019

Hei, jeg heter Jonas Breimo, er 14 år og skal være her i Rana FK i uke 6. Jeg er veldig interessert fotball og liker  både å spille og å se på fotball. Dermed tenkte jeg at dette kunne være en fin plass å jobbe. Jeg kommer fra Båsmo og spiller for Bossmo & Ytteren. Jeg spiller for det meste midtstopper både på G15 og G16, men kan også spille i andre posisjoner. I tillegg har jeg vært på Polarsirkel Akademiet de tre siste årene. I fjor var laget mitt på turnering i Bodø. Vi stor spilte og kom helt til finalen hvor vi tapte på straffesparkkonkurranse. Etter turneringen fikk jeg en invitasjon om å komme og trene sammen med Bodø Glimt i sommerferien. I tillegg spilte jeg i Norway Cup for G16 laget rett før jeg skulle opp til Bodø. Jeg ser fram til uken min her i Rana FK.
Første treningskamp endte med seier

Postet av Rana Fotballklubb den 4. Feb 2019

Det ble seier 5-1 mot Bodø/Glimt 2 i Rana FKs første treningskamp. Niklas Bakksjø var kaptein og målene ble scoret av Kim Andre Råde, Alexander Iversen (x2), Stian Celius og Jasem Bavi. En svært god gjennomført kamp av gutta! 
Besøk av Tarald Laugsand

Postet av Rana Fotballklubb den 1. Feb 2019

Intervju med Tarald Laugsand

Han kommer ifra Bodø og jobber i Bodø/Glimt.  Sandhornøy i Lilleskog kommune og jobber som spiller utvikler og han utvikler de yngste fra 6-13 år. 

 

Han har vært i Molde og studert også hadde han vært trener for noen andre klubber også kom Ørjan Berg og Frode Thomassen og spurte om han ikke ville komme opp for å trene Bodø/Glimt. Og det er som sirka 1,5 år sia.  

 

Han har vært i Molde også har han hadd utdanning i sport management i MoldeOgså har han vært nylig rundt i Helgeland klubbesøk/trener besøk som er Inspirasjons løfte, i samarbeid med sparebank 1 .

Hilsen Mattias Berg Eiterå
Arbeidsuke

Postet av Rana Fotballklubb den 28. Jan 2019

Hei, mitt navn er Mattias Berg Eiterå, 14 år og skal være assistent her i Rana FK. Jeg skal ha jobbeuke og jeg skal jobbe her i uke 5.Til vanlig så spiller jeg for  B&G15 (Bossmo&Ytteren) som spiss, men har også spilt for G16 klassen, samtidig så har jeg vært innom Polarsirkel akademiet. Jeg har hadd en 2 måneders skade jeg har slitt med, men nå er jeg tilbake og klar til å spille fotball igjen. Jeg ser fram til denne uken sammen med Rana FK.  
NY SIGNERING!

Postet av Rana Fotballklubb den 24. Jan 2019

NY SIGNERING!!

Rana FK har nettopp sikret seg en kjernekar av en keeper. Han heter Jevsenijs Sazondvs men har kallenavn Jev. Jev har mye erfaring med proffotball, han har trent med blant annet West Bromwich Albion FC og Napoli FC pluss en del andre proffklubber. Han har også vært en god stund i norsk fotball. Han startet sin norske karrière i klubben Moss. I mens han var i Moss ble han linket og nesten klar for Salzburg. Men treneren ville ikke gi slipp. Etter en sesong i Moss dro Jev til Sortland. Det var her hovedtrener Tore Arne så han for første gang. Jev spilte i Sortland i to og et halvt år før han var fri for kontrakt og trengte et nytt sted å spille. Han dro til klubben Melbu hvor han spilte i et år. Før vi hentet han til Rana FK.
Hvorfor Rana FK??
Jev sier at han liker prosjekter og han liker hva vi holder på med her i Rana-fotballen. Han sier også at han ble tipset av sin beste venn som har spilt i Stål i noen år. Jev har noen mål her i Rana som både spiller og keepertrener. Jev har mye erfaring og vet hva som er viktig å trene på for unge keepere som ønsker å bli best mulig. Jev sier han ser fram til å gi sin erfaring videre til både klubben og rana fotballen generelt.

Hilsen journalist Andreas Hellesvik.
FFO avlyst grunnet kulde!

Postet av Rana Fotballklubb den 23. Jan 2019FFO avlyst grunnet kulde!
for første gang i FFO`s historie har vi holdt stengt i 2 dager på rad. Grunnen til dette er kulde, det harvært over 15 minus og vår grense ligger på akkurat 15-. Vi satser på millere vær og treninger i neste uke. Hilsen Andreas Hellesvik.
Arbeidsuke Uke 4

Postet av Rana Fotballklubb den 22. Jan 2019

I denne uka har Rana FK assistent.
Han heter Andreas Jørnsønn Hellesvik. Han har jobbuke og jobber i klubben nå i uke 4. Til vanlig spiller han fotball for Selfors UL men hospiterer mye til Bodø/Glimt. Han har også vært på 2 krets samlinger, begge før han ble skadet og var på side linja i 8 måneder. Nå er Andreas tilbake i full trening og skal i nærmeste framtid begynne å hospitere til Rana FKs rekruttlag.