Gå til hovedinnhold Gå til søk

Medlemskap

A-laget feirer

Medlemskap i Rana FK

Meld deg inn i Rana Fotballklubb, enten via denne siden eller gjennom Min idrett.

Når du blir medlem forplikter du deg til å følge Rana Fotballklubbs lov. Medlemskapet koster 100 kr. pr. år

OBS! Man blir ikke automatisk medlem av Rana FK ved overgang til klubben. Man må melde seg inn.

Medlemskapet gjelder til man melder seg ut, enten gjennom www.minidrett.no eller ved å kontakte medlem@ranafk.no

Rana FK klubbhuset

Klubbhusmedlem

RFK-huset er et samlingspunkt for alle – både de som er medlemmer i Rana Fotballklubb og de som er glad i klubben. Som klubbhusmedlem er du med og bygger vår fotballframtid.

– Vær med å bygg klubbens framtid

RFK-huset skal være et sted barn og unge møtes, hvor fotballpraten går, hvor leksene kan gjøres og matpausen tas. Vår administrasjon holder til i bygget.

Dette er hjertet i Rana Fotballklubb.

Det er Rana Fotballklubb ved avdeling klubbhus som har ansvar for driften av huset på Sagbakken. Bygget kan benyttes av alle grupper av Rana FK og alle medlemmer av klubbhusavdelingen. Som medlem får du også leid klubbhuset til redusert pris.

For klubbhusmedlemsskapet betaler du et bidrag på 80 kroner i måneden. Støtten trekkes fra din konto den 20. hver måned.

Utleie av Rana FK klubbhus

Utleie

RFK-Huset er perfekt til leie for ulike arrangementer. Vi har gjestet konfirmasjoner, barndåper, bursdager og andre ulike festligheter. RFK-Huset brukes også flittig til møtevirksomhet både internt i klubben og av andre. Klubbhuset kan leies ukedager og i helg, og som klubbhusmedlem får du rabatt på begge.

RFK-huset er fullt utstyrt og hjemmekoselig. Grunnflaten er på 340 kvadratmeter og inneholder storsal, kjøkken, møterom/kontor og to kontorer. I tillegg kommer to toaletter, teknisk rom og lager. Alle fasiliteter i forbindelse med TV, lydanlegg og framviser med lerret. Opparbeidet plen og asfaltert parkeringsplass i tilknytning til lokalet.

A-laget feirer

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.