Gå til hovedinnhold Gå til søk

Rana FK klubbhuset

- hjertet i Rana Fotballklubb

Rana FK klubbhuset

Klubbhuset

RFK-Huset er senteret i klubben, og her jobber administrasjonen vår. Vi ønsker at RFK-Huset skal være treffpunktet for alle som ønsker det, og til alle anledninger. Pizzakveld for jentelaget, tacokveld for guttene, avslutningsfest for A-Laget, trenerkurs, vaffeltorsdager, matchmåltider, leksehjelp gjennom fotballfritidsordningen, møteplass etter dugnader og styremøter.

Møteplass og samlingspunkt

Om det er kurs, møte, konfirmasjon, barnedåp, navnefest eller bursdag du skal arrangere, er RFK-huset på Sagbakken stedet.

RFK-Huset er et viktig samlingspunkt for spillere, trenere, foreldre, støtteapparat, styret, administrasjonen, sponsorer og ellers alle som ønsker å stikke innom for en prat.

Fasiliteter og utstyr

RFK-huset er fullt utstyrt og hjemmekoselig. Grunnflaten er på 340 kvadratmeter og inneholder en romslig entre med garderobe, storsal med sitteplasser rundt matbordet til omkring 50 personer.

Storsalen er utstyrt med lydanlegg og projektor, slik at du kan presentere hyggelige minner i konfirmasjonen, eller god musikk ved festligheter. Videre har vi et fullt innredet kjøkken med gode fasiliteter for tilbereding og servering av mat.

Huset inneholder storsal, kjøkken, møterom og to kontorer. I tillegg kommer to toaletter, teknisk rom og lager. Alle fasiliteter i forbindelse med TV, lydanlegg og framviser med lerret. Opparbeidet plen og asfaltert parkeringsplass i tilknytning til lokalet.

Historiske innslag

Klubbhuset har en sofagruppe bakerst i lokalet som er omfavnet av viktig lokal fotballhistorie ved Randulf Alteren som var grunnleggeren av Klokkerhagen friluftsanlegg. Ved åpningen av friluftsanlegget i Klokkerhagen ble det arrangert en cup for lilleputter, der den første kampen som ble spilt var mellom Mo IL og Stålkameratene.

Den andre veggen viser gamle Sagbakken stadion fra semifinalen i NM mellom Mo IL og Vålerenga i september 1980, med over 10.000 oppmøtte tilskuere på kamp. Dette er et viktig symbol på hvilke fotballtradisjoner Rana historisk innehar, og som vi ønsker å gjenskape i tiden fremover.

Jimmy Fjelldalselv

Daglig leder

Ken Tore Hagen

Ildsjel og Rataskank

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.