Gå til hovedinnhold Gå til søk

Fremover i lag

Illustrasjon av Mo i Rana sett fra Havmannen

Vårt bidrag til utvikling

Vi ønsker oss fremover ilag, fordi utvikling krever samarbeid. Vi skal spille fremoverfotball, som er utviklende og attraktiv å se på. Vi ønsker å spille i høyere divisjoner, det krever at vi jobber sammen, strukturert og offensivt over tid. Vi ønsker å jobbe sammen med samarbeidspartnere som gir oss livsgrunnlag og bærekraft.

Vi ønsker å være med på å bidra til utvikling i regionen vår, gjennom å skape aktivitet og idrettsglede. Vi skal være en inkluderende klubb, for barn, ungdom og voksne. For spillere, foreldre og supportere. For bydelsklubber, og naboer i nord, sør, øst og vest!

Fremover ilag er kjernen i alt vi gjør, for at vi skal oppnå vår misjon, som er å gi kraft og liv til drømman.

Flere ulike muligheter

Det finnes ulike nivåer partnere kan bidra til klubben.

• Rana Gruber er vår generalpartner. Rana Gruber er en ambisiøs produsent av jernmalm, som har til mål å være verdens første co2 nøytrale jernmalmprodusent. Rana Gruber og Rana FK sine verdier sammenfaller godt, og vi er glade for å ha en generalpartner som utfordrer oss på flere områder.

Rana Gruber gir kraft og liv til drømman!

#Fremoverilag

• Vi er så heldige å ha flere solide hovedpartnere. I likhet med generalpartner er hovedpartnere hjørnesteinsbedrifter som bygger lokalsamfunnet.

Hvis din bedrift kan tenke seg å ta del i reisen vår, ta gjerne kontakt.

• Ambisiøse mål, fremoverrettet, helhetlig, bærekraftig.

• Medspillere er samarbeidspartnere som gjennom økonomiske eller andre ytelser bidrar til å skape utvikling i klubben.

Generalpartner Rana Gruber logo

Generalpartner

Rana Gruber er en norsk jernmalmprodusent etablert i 1964, med over 200 års erfaring fra gruvedrift. Rana Gruber har som målsetning å bli verdens første karbonnøytrale jernmalmsprodusent i løpet av 2025. Vi er stolte av å ha Rana Gruber som vår generalpartner, som en ambisiøs og offensiv aktør sammenfaller deres verdier Rana FK sine.

Modig – Trygg – Ansvarlig – Stolt

#Fremoverilag

Hovedpartnere

Rana FK er stolte av å ha solide hovedpartnere som gir klubben kraft til å skape aktivitet og fotballglede i regionen vår.

Det gir kraft og liv til drømman!

Fremover i lag partnere

Medspillere