RFK-Fondet er nå på plass

Postet av Rana Fotballklubb den 4. Jan 2022

Det er med stor glede vi kan offentliggjøre at RFK-Fond nå er på plass.

 Ingen skal måtte si nei til å være med på grunn av de ikke har råd til å kjøpe utstyr eller ikke har penger til å betale egenandelen til en reise, sier daglig leder i klubben, Rune Devig Andreassen, om RFK-fondet.

 Det er budsjettert med å sette av 25.000 kroner til fondet fra klubben, det første året- i tillegg har Rataskankan og A-lag spillerne bidratt med 10.000 kroner hver til fondet.

– Terskelen skal være lav for å kunne søke støtte. Alle aktive medlemmer som er i en vanskelig økonomisk situasjon skal kunne søke, sier Devig Andreassen.

Etableringen av fondet passer godt inn i forhold til en del av Rana FKs verdigrunnlag, som er "Fremover i lag".  Alle skal med, og derfor oppretter vi dette fondet, sier Rana FK-lederen.

Rent praktisk så vil man kunne søke om støtte fra RFK-fondet gjennom et søknadsskjema som ligger på vår hjemmeside: Word-format OpenOffice-format  

Søknadene vil bli behandlet av klubbens administrasjon. Det er ingen øvre eller nedre aldersgrense for å kunne søke om støtte, men man må være aktivt medlem i klubben, og det man gis støtte til er klubbrelaterte kostnader, eksempelvis til kjøp av utstyr og egenandeler.

– For Rana FK som klubb er det viktig å kunne bidra på slik at så mange som mulig kan få oppleve å være en del av klubben.  Gatelaget og etableringen av Rfk-fondet er en viktig del av vårt Fremover i lag-motto, sier Rune Devig Andreassen

Søknader sendes på mail til: jimmy@ranafk.no