FEM RFK-SPILLERE TIL KRETSLAGSTURNERING!!!

Postet av Rana Fotballklubb den 27. Feb 2019

Intet mindre enn fem Rana FK-spillere er plukket ut for å spille kretslagsturnering i Bardufoss til helgen. Fantastisk! Vi gratulerer Abdi, Iftikar, Martin, Storm og Anton!


0 Kommentar

Kjenner du noen som trenger data-hjelp?

Postet av Rana Fotballklubb den 26. Feb 2019

Trenger du, eller kjenner du noen foreldre/foresatte som trenger datahjelp? Det kan være hjelp til min-idrett eller hvordan ordne fasttrekk til støtte til RFK-huset? Einar Walter Elverum er mannen som kan hjelpe! Ta kontakt med daglig leder (tlf: 93615602, mail: sigurd@ranafk.no) og han vil formidle kontakt. Hjelpen er gratis så lenge det dreier som om tjenester som støtter Rana FK. 


0 Kommentar

Blir det gåtur til Melbu?

Postet av Rana Fotballklubb den 12. Feb 2019

Trener Tore Arne Jakobsen er godt i gang med trening og slanking. Klarer han ikke å gå ned 15 kg før sesongslutt, venter en gåtur fra Mo i Rana til Melbu på A-treneren. "Jeg trener godt og spiser sunt, så jeg håper at tiden etter sesongslutt kan brukes til Rana FK og ikke på gåtur", sier en optimistisk Tore.


0 Kommentar

Jevgenijs Sazonovs har nå også signert som keepertrener

Postet av Rana Fotballklubb den 12. Feb 2019

Jevgenijs Sazonovs har nå også signert som keepertrener. I midten av januar meldte vi at "Jev" kom til Rana FK som spiller, nå har vi også den gledelige nyheten om at han også har signert som keepertrener for klubben. Dette blir et løft både for Rana-fotballen og Rana FK! Velkommen ombord, Jev!


0 Kommentar

Arbeidsuke Uke 6

Postet av Rana Fotballklubb den 4. Feb 2019

Hei, jeg heter Jonas Breimo, er 14 år og skal være her i Rana FK i uke 6. Jeg er veldig interessert fotball og liker  både å spille og å se på fotball. Dermed tenkte jeg at dette kunne være en fin plass å jobbe. Jeg kommer fra Båsmo og spiller for Bossmo & Ytteren. Jeg spiller for det meste midtstopper både på G15 og G16, men kan også spille i andre posisjoner. I tillegg har jeg vært på Polarsirkel Akademiet de tre siste årene. I fjor var laget mitt på turnering i Bodø. Vi stor spilte og kom helt til finalen hvor vi tapte på straffesparkkonkurranse. Etter turneringen fikk jeg en invitasjon om å komme og trene sammen med Bodø Glimt i sommerferien. I tillegg spilte jeg i Norway Cup for G16 laget rett før jeg skulle opp til Bodø. Jeg ser fram til uken min her i Rana FK.


0 Kommentar

Første treningskamp endte med seier

Postet av Rana Fotballklubb den 4. Feb 2019

Det ble seier 5-1 mot Bodø/Glimt 2 i Rana FKs første treningskamp. Niklas Bakksjø var kaptein og målene ble scoret av Kim Andre Råde, Alexander Iversen (x2), Stian Celius og Jasem Bavi. En svært god gjennomført kamp av gutta! 


0 Kommentar

Besøk av Tarald Laugsand

Postet av Rana Fotballklubb den 1. Feb 2019

Intervju med Tarald Laugsand

Han kommer ifra Bodø og jobber i Bodø/Glimt.  Sandhornøy i Lilleskog kommune og jobber som spiller utvikler og han utvikler de yngste fra 6-13 år. 

 

Han har vært i Molde og studert også hadde han vært trener for noen andre klubber også kom Ørjan Berg og Frode Thomassen og spurte om han ikke ville komme opp for å trene Bodø/Glimt. Og det er som sirka 1,5 år sia.  

 

Han har vært i Molde også har han hadd utdanning i sport management i MoldeOgså har han vært nylig rundt i Helgeland klubbesøk/trener besøk som er Inspirasjons løfte, i samarbeid med sparebank 1 .

Hilsen Mattias Berg Eiterå


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline