Arbeidsuke

Postet av Rana Fotballklubb den 28. Jan 2019

Hei, mitt navn er Mattias Berg Eiterå, 14 år og skal være assistent her i Rana FK. Jeg skal ha jobbeuke og jeg skal jobbe her i uke 5.Til vanlig så spiller jeg for  B&G15 (Bossmo&Ytteren) som spiss, men har også spilt for G16 klassen, samtidig så har jeg vært innom Polarsirkel akademiet. Jeg har hadd en 2 måneders skade jeg har slitt med, men nå er jeg tilbake og klar til å spille fotball igjen. Jeg ser fram til denne uken sammen med Rana FK.  


0 Kommentar

NY SIGNERING!

Postet av Rana Fotballklubb den 24. Jan 2019

NY SIGNERING!!

Rana FK har nettopp sikret seg en kjernekar av en keeper. Han heter Jevsenijs Sazondvs men har kallenavn Jev. Jev har mye erfaring med proffotball, han har trent med blant annet West Bromwich Albion FC og Napoli FC pluss en del andre proffklubber. Han har også vært en god stund i norsk fotball. Han startet sin norske karrière i klubben Moss. I mens han var i Moss ble han linket og nesten klar for Salzburg. Men treneren ville ikke gi slipp. Etter en sesong i Moss dro Jev til Sortland. Det var her hovedtrener Tore Arne så han for første gang. Jev spilte i Sortland i to og et halvt år før han var fri for kontrakt og trengte et nytt sted å spille. Han dro til klubben Melbu hvor han spilte i et år. Før vi hentet han til Rana FK.
Hvorfor Rana FK??
Jev sier at han liker prosjekter og han liker hva vi holder på med her i Rana-fotballen. Han sier også at han ble tipset av sin beste venn som har spilt i Stål i noen år. Jev har noen mål her i Rana som både spiller og keepertrener. Jev har mye erfaring og vet hva som er viktig å trene på for unge keepere som ønsker å bli best mulig. Jev sier han ser fram til å gi sin erfaring videre til både klubben og rana fotballen generelt.

Hilsen journalist Andreas Hellesvik.


0 Kommentar

FFO avlyst grunnet kulde!

Postet av Rana Fotballklubb den 23. Jan 2019FFO avlyst grunnet kulde!
for første gang i FFO`s historie har vi holdt stengt i 2 dager på rad. Grunnen til dette er kulde, det harvært over 15 minus og vår grense ligger på akkurat 15-. Vi satser på millere vær og treninger i neste uke. Hilsen Andreas Hellesvik.


0 Kommentar

Arbeidsuke Uke 4

Postet av Rana Fotballklubb den 22. Jan 2019

I denne uka har Rana FK assistent.
Han heter Andreas Jørnsønn Hellesvik. Han har jobbuke og jobber i klubben nå i uke 4. Til vanlig spiller han fotball for Selfors UL men hospiterer mye til Bodø/Glimt. Han har også vært på 2 krets samlinger, begge før han ble skadet og var på side linja i 8 måneder. Nå er Andreas tilbake i full trening og skal i nærmeste framtid begynne å hospitere til Rana FKs rekruttlag.


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline