Velkommen til Målklubben 2021!

Postet av Rana Fotballklubb den 13. Jul 2021

Reglene er enkle: Rana FK scorer - du støtter klubben i ditt hjerte med et valgfritt beløp.

UTSOLGT! BILLETTER RANA FK - BODØ/GLIMT

Postet av Rana Fotballklubb den 13. Jul 2021

OBS -Endret kamptidspunkt:

Kampstart er flyttet til søndag 25.juli kl 16:00 pga Bodø/Glimts kampprogram.

Da er det klart at billettene til Rana FK - Bodø/Glimt i NM 1 runde blir lagt ut for salg onsdag 14.juli kl 10:00.
Minner om at det dessverre blir et begrenset antall billetter så her er det først til møllen prinsippet som gjelder.
OBS OBS: Billetter til kampen selges kun digitalt!
Trykk på bildet for å komme til billettsalget

Nytt styre etter årsmøtet

Postet av Rana Fotballklubb den 13. Apr 2021

Årsmøtet ble gjennomført digitalt og det var ingen nevneverdig debatt om noen av sakene som sto på sakslisten.

Lange og gode steg er allerede tatt i utvikling av klubben og videre utvikling av klubben vil være i fokus for det nye styret som består av ny styreleder Bjørn Audun Risøy, nestleder Bjørn Robin Jacobsen, økonomiutvalgsleder Nina Haaland, toppfotballutvalgsleder Kenneth Braaten, Barn- og ungdomsutvalgsleder Joakim Gulstad, Klubbhusutvalgsleder Bente Fagerthun og kvalitetsklubbutvalgsleder Allan Berg. Varamedlem av styret er Morten Hagh.

Ny styreleder Bjørn Audun Risøy

RFK Starter Gatelag

Postet av Rana Fotballklubb den 8. Apr 2021

Dette er noe vi har vurdert lenge, men nå synes vi det er på tide å ta skrittet fullt ut. Vi er allerede i gang med planleggingen og håper vi kan starte opp til høsten en gang, sier daglig leder Rune Devig Andreassen. - Vi skal bruke tiden vi trenger slik at dette blir et bra tilbud når vi setter i gang, sier han.

RFKs gatelag er et samarbeidsprosjekt mellom Kirkens Bymisjon, Frelsesarmeen, Rana kommune, Helgelandssykehuset, Rana Fotballklubb og initiativtaker Elisabeth Fagermo.

Gatelaget vil først og fremst være et dagtilbud for dem som har eller har hatt utfordringer knyttet til rus eller psykisk helse i Rana og omegn som liker å spille fotball og ha det kjekt som lag. Gatelaget kan også være en arena for arbeidstrening og ett steg nærmere ordinært arbeid.

Rana Fotballklubb ønsker å ta samfunnsansvar med å gi dem et tilbud med fysisk aktivitet basert på teamkultur i tråd med RFK sine verdier. Vi ser et behov for meningsfylt aktivitet hvor deltagerne kan ha noe å se frem til og oppleve mestring.

Fotballen har en enorm kraft og den er inkluderende og engasjerende. Vi ønsker å bruke vår posisjon til å utgjøre en forskjell. Målet er å skape en bedre hverdag for utøverne.

Stein Ferhagen, Behandler Rusenheten Helgelandssykehuset sier følgende;

Vi i Helgelandssykehuset ønsker et gatefotballag velkommen. Fysisk aktivitet har vist seg å ha en svært positiv effekt på menneskets psykiske helse. Laget som nå skal bygges av gamle og nye fotballspillere, vil kunne bety mye for den enkelte og alle rundt dem.

Avbildet på bildet:

Fra venstre: Andreas Sletvold (frivillig), Roar Åsland (Frelsesarmeen), Aina Konradsen (Rana Kommune), Elisabeth Fagermo (Initiativtaker), Stein Ferhagen (Helgelandssykehuset), Helene Berg Sørensen (Kirkens Bymisjon), Gerd Dreyer Larsen ( Kirkens Bymisjon), Jimmy Fjelldalselv (Rana FK), Rune Devig Andreassen (Rana FK)