ENGLANDSPROFF LISA-MARIE PÅ RANA FK-TRENING

Postet av Rana Fotballklubb den 20. Mai 2020

I nydelig vårvær kom Lisa-Marie Karlseng Utland for å delta på trening med a-laget til Rana FK. Hun imponerte både med fysikk og teknikk. Et flott bidrag til treningen, vi ønsker henne lykke til videre i karrièren på klubblag og landslag!

50.000 KR. FRA AMEDIA TIL FFO!!!

Postet av Rana Fotballklubb den 8. Mai 2020

Rana FK fått tildelt 50.000 kr. som skal gå til å drive integreringsarbeid av minoritetspråkelige gjennom vår FFO-ordning. Det er Amedia som deler ut disse pengene. En ordentlig gladsak! Rana FK ønsker å være integreringsklubben i Rana, og disse midlene kan gjøre at vi kan leie inn tolk/minoritetsspråkslærere til vår leksehjelp. Målet er å sette i gang med dette fra september 2020.

RANA FK-BRØDET SELGES PÅ COOP FRA 21.APRIL!

Postet av Rana Fotballklubb den 20. Apr 2020

"Rana FK-brødet er 80% grovt og er nøkkelhullmerket. Nøkkelhullmerket betyr at brødet oppfyller visse helsekrav i forhold til fettinnhold, saltinnhold, sukker og kostfiber. Rana FK-brødet er skåret, noe vi vet mange husholdninger med barn setter pris på", sier salgssjef hos Bakeriet AS, Bjørn-Tore Hansen.

VI KOMMER TILBAKE!

Postet av Rana Fotballklubb den 17. Apr 2020

Søndag skulle Rana FKs A-lag spilt sin første hjemmekamp mot Nordstrand, men pandemien satte en stopper for dette. Vi har aldri opplevd noe liknende i fredtid, koronatiden har nok forandret Norge for alltid. Nå er det viktig at alle Rana FKs spillere, trenere og supportere hjelper til med dugnaden om å ikke spre smitte! VI skal stå han av, VI skal komme sterkere tilbake, VI er Rana FK!

KJEMPESTØTTE TIL TOPPFOTBALLSATSNING

Postet av Rana Fotballklubb den 19. Mar 2020

Rana FK retter en STOR takk til Bjørn Audun Risøy, Trond Harry Hansen og Roger Håkonsen som uselvisk har stått på for klubben vår! Etter utrettelig innsats har de kommet opp med et millionbeløp, fordelt over tre år. Pengene skal gå uavkortet til Rana FKs toppfotballsatsning. Tusen takk! (foto: Roger Marthinsen Rana NO)