HVORDAN KAN KLUBBEN BIDRA TIL Å UTVIKLE BYDELEN DU BOR I?

Postet av Rana Fotballklubb den 8. Nov 2019

En stor takk til Kolstad Fotball, og daglig leder Jan Morten Bjerkan, for gjestfrihet og mye kompetanseutveksling. Jeg ble mektig imponert av hvordan Kolstad Fotball drev inkluderingsarbeid i bydelene Saupstad/Kolstad. En viktig jobb, og jeg fikk i tillegg med meg kunnskap som vi kan bygge videre på her i Rana! Takk for besøket, håper dere gjør alvor av planene om å komme opp og spille treningskamper mot oss i vinter!

ALLAN BERG HAR SIGNERT FOR KLUBBEN

Postet av Rana Fotballklubb den 8. Nov 2019

Det er en stor glede å presentere Allan Berg som trener i Rana FK for de eldste jentene. Med nybakt UEFA-B-sertifikat i lomma, besitter han den kunnskapen og kvaliteten som vi ønsker å bli assosiert med i Rana FK.

TAKK FOR TUREN(E)

Postet av Rana Fotballklubb den 22. Okt 2019

En stor takk til Helgeland Turbuss og Jan Kristiansen som har kjørt Rana FK 1 og 2 rundt omkring til våre bortekamper! Bunnsolid innsats!

OPPRYKK TIL 3. OG 4.DIVISJON!!!

Postet av Rana Fotballklubb den 22. Okt 2019

Vi gratulerer trenere, spillere og andre hjelpere rundt laget for to opprykk til Rana FK. Rana FK (1) rykket opp fra 4.divisjon til 3.divisjon på første forsøk, mens Rana FK 2 tok steget opp fra 5.divisjon til 4. divisjon. Dette viser at det jobbes godt sportslig i klubben!