Gå til hovedinnhold Gå til søk
Solhaug

Sondre Solhaug er klar for Rana FK!

Det er med stor glede at vi kan fortelle at vi har signert Sondre Solhaug fra IK Junkeren ut 2024 sesongen. #Solhaug18

Solhaug Sondre tikker av mange av våre bokser når det kommer til spillere inn, og vi gleder oss til at Sondre kommer i gang. Han vil være på trening i ettermiddag og med i kamptroppen allerede på lørdag, sier Sportssjef Jimmy Fjelldalselv. Sondre har bakgrunn fra Bodø/Glimt akademiet og nå sist spill i 2.div i IK Junkeren. Sondre er midtbanespiller som vil gli rett inn i gruppa og vil konkurrere om plass på laget. Sondre er 20år og har landskamper fra aldersbestemt landslag. Vi takker IK Junkeren for meget godt samarbeid.

#Fremoverilag

1. Hva er det som kjennetegner deg som spiller og person?

Jeg har en god pasningsfot og en ok skuddfot jeg håper å dra nytte av. Videre er jeg rolig med ball og liker å være kreativ og ta tak i kampene. Jeg er en utadvendt og rolig person. Jeg liker å by på meg selv og lære nye ting. Jeg liker å være støttende og positiv overfor både mine lagkamerater og folk rundt meg. Men kan også si ifra hvis det trengs!

2. Hva er det som gjør at du velger Rana FK som din neste klubb?

Jeg valgte å gå til Rana FK på grunn av den gode utviklingen klubben har hatt. Jeg kjenner også en del av spillerne, som kan fortelle om en flott treningskultur. Her er mange dyktige spillere som jeg kan lære av og trenere som jeg vet legger opp til gode treningsøkter. Det ser ut som klubben drives på en profesjonell måte, både på A-laget og B-laget. Det er tydelig at det er et mål for klubben at laget og enkeltspillere skal utvikle seg på best mulig måte. I tillegg gleder jeg meg til å spille foran Rataskankan, som jeg vet lager liv og røre og støtter laget sitt. Jeg kan ikke vente med å få bidratt med det jeg kan på trening og kamp for Rana FK!

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.