Gå til hovedinnhold Gå til søk
Kaja Michalsen og Espen Hagh.

Kaja Michalsen og Espen Hagh.

Fysisk team som oser kvalitet

Kaja Michalsen og Espen Hagh ble i fjor del av det fysiske teamet i Rana FK.

Rana FK skal være en klubb der det legges til rette for utvikling på mange områder. Vi ønsker at så mange som mulig av de som bor i Mo i Rana og på Helgeland skal ta del i utviklingen av klubben, og gjennom frivillige verv eller jobb hos oss få muligheten til å realisere sine – og våre – drømmer og mål.

Derfor har vi i fjoråret gjort ansettelser som oppfyller de egenskapene vi ønsker – engasjement, energi, kompetanse og kvalitet.

I det fysiske teamet i toppfotballen har nå fysioterapeut Kaja Michalsen ansvaret for fysisk trening og skadeforebygging, mens osteopat Espen Hagh har ansvaret for behandling.

Kaja har en rykende fersk bachelor i fysioterapi med fordypning i idrett. Hun hadde praksis hos oss som fysisk trener i 2022, og fullførte praksisen sin i Bodø/Glimt første halvår i fjor. I tillegg til sin stilling hos oss, startet Kaja som fysioterapeut ved Ytteren Fysikalske den 1. desember 2023.

Espen har – i tillegg til solid erfaring fra toppfotballen som spiller – 25 års erfaring som behandler. Utdannelsen hans omfatter fysioterapi, osteopati med spesialisering inn mot idrettsosteopati.

Effekten av ansettelsene har vi allerede sett, i en fjorårsesong der vi var velsignet med ekstremt lite skadefravær i A-lagsstallen.

Dette er et team som det virkelig oser kvalitet av!

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.